LEF Restaurant & Bar Delft. Het leukste restaurant van Delft. Frans eetcafé in het centrum
Jeu de boules bij LEF bbq bij LEF

Groeps Diner

Bij LEF is jouw groepsdiner (va 20 personen) in goede handen. Professionele obers bedienen het gezelschap met veel plezier. De sfeer is vrolijk en ongedwongen. Met mooi weer kun je buiten eten.

Als je bij LEF met een groep (va 20 personen) komt eten dan kiest je vooraf een groepsmenu. Hoe doe je dat?

 1. Als eerste maak je de reservering, je kunt ons daarvoor bellen (v.a. 15 uur) of het boekingsformulier gebruiken op de site
 2. Daarna stel je jouw groepsmenu samen. Er zijn 2 opties:
  1. Je kiest voor ons vaste keuzemenu (Menu Royal).
  2. Of je maakt zelf een 3-gangen groepsmenu. Je kiest dan zelf 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten uit van de menukaart. De prijzen a-la-carte worden dan gehanteerd.
 3. Uiterlijk drie dagen voorafgaand aan het diner bel je je (zelf samengestelde) groepsmenu aan LEF door op tel. nr 015-2120617.
 4. Wij schrijven het gekozen groepsmenu op een leuk krijtbord. Op de avond zelf kunnen jouw gasten dan de keuze maken vanaf dit krijtbord.


De spelregels:

 • Maximaal aantal personen is 30
 • Extra optie om bij te boeken: Een aperitief vooraf aan het diner. Wat dacht u van een Kir Royal of een glas Champagne?
 • LEF hanteert geen debiteurenadministratie. Het diner betaal je op de dag zelf. Je kan contant betalen, met PIN of met VISA of Mastercard.