LEF Restaurant & Bar. Frans eetcafé midden in Delft. Lekker en goedkoop!
Vacature Delft

We hebben altijd ruimte voor vrolijke, slimme en vriendelijke collega's met veel energie. Bij LEF werk je met plezier! Je maakt er nieuwe vrienden en je verdient er een prima salaris. Het team doet zijn uiterste best om de gasten een leuke ervaring te geven. Ook achter de schermen hebben we een toegewijd team van koks en afwassers, die gepassioneerd zijn in wat ze doen.

Op dit moment is er bij LEF plaats voor:

AFWASSER

Een AFWASSER voor minimaal 2 avonden per week (circa 10-12 uur per week). Als afwasser werkt je in de avonduren; de werktijden liggen tussen 17 en 01 uur. Als afwasser ben je verantwoordelijk voor de vaat. Je wast de borden, kopjes, keukenmateriaal en bestek met behulp van een vaatwasmachine. Soms was je wel 400 borden op een avond. Dat geeft een kick! Als alles klaar is maak je de afwaskeuken en de vloeren schoon. Daarnaast kan het zijn dat je op drukke momenten de keuken assisteert met aanvullen van de voorraad en voorbereiding van desserts. Voor deze functie geldt:

  • Minimale leeftijd 16 jaar

SCHOONMAKER M/V

Een SCHOONMAKER voor minimaal 3 diensten (van circa 2 uur) per week (circa 6-10 uur per week). Als schoonmaker werkt je in de ochtenduren; het maakt niet uit hoe laat je begint, als het restaurant maar schoon is om 11 uur. Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor de netheid van het restaurant. Je zorgt voor schone vloeren, spiegels, decoratie en frisse toiletten. Daarnaast was je eens in de 2 weken de ramen.

In de zomermaanden is deze functie eventueel nog uit te breiden met extra werkzaamheden (het openen van het terras)

Voor deze functie geldt:

  • Je bent minimaal18 jaar
  • Je spreekt Engels of Nederlands.
Persoonlijke gegevens
  • * is verplicht
Functies en motivate
  • * is verplicht
Beschikbaarheid
  • * is verplicht