LEF Restaurant & Bar Delft. Het leukste restaurant van Delft. Frans eetcafé in het centrum
Put your alternate content here

Zondag DUVEL zomerconcerten

Iedere zondag vanaf 17 juli tot 28 augustus is er, traditioneel op het Doelenplein in Delft, een aantal lekkere luie en zomerse zondagmiddag live concerten.

Vanaf 17 juli kan er weer met volle teugen genoten worden van hangen op een terras onder de platanen, met een goed glas wijn of scherp getapt bier in de hand. Gewoon even niks doen, wat keuvelen met je buren, een hapje eten en natuurlijk genieten van vrolijke live muziek. 

De eerste zondag van de reeks zal worden ingevuld door de Mississippi Delta Brothers. Deze band heeft zich laten inspireren door de veelzijdigheid en muziek van Jerry Lee Lewis. Hij is altijd een inspiratie geweest voor de band. Het was dan ook een grote eer toen zij in 2009 het voorprogramma mochten verzorgen van deze legendarische artiest. “Het is een grote eer deze band te kunnen boeken”, aldus Jeroen Spierings van LEF Restaurant & Bar, één van de initiatiefnemers. “Maar ook de volgende zomerconcerten zijn pareltjes, met vocal Jazz uit Parijs, stuivende Flamenco en vette Blues”. Iedere zondag, 15:30 uur. DUVEL-zomerconcert op het Doelenplein.