LEF Restaurant & Bar Delft. Het leukste restaurant van Delft. Frans eetcafé in het centrum
Put your alternate content here

Zomer feest weken op het Doelenplein

Het is al weken mooi weer. Zal dit dan de zomer worden waar we het nog jaren over napraten?

Feest

We hebben samen met onze buren van Grk&Zo een feest-agenda gevuld. Met allemaal zomerse avonden. Het is een goedgevuld programma. Met dans, muziek en zelfs een openlucht bioscoop. Het hele programma en alle informatie vindt u op facebook. Heel makkelijk: facebook Doelenplein Delft.

Zouk Dance Event

Het begint allemaal met dansen in de openlucht. Geniet van een zomeravond met dans en muziek op het plein. Op het Zouk Dance Event kan je dansen èn leren dansen. Zouk is een sierlijke en sensuele liefdesdans, die lijkt op Lambada en Samba. En deze avond draait helemaal om Zouk! Onze DJ verzorgt de muziek en onze dansleraar helpt je met de dans. Het belooft een zwoele avond te worden, want Zouk betekent “Party”.

Onze dans workshop staat in het teken van plezier maken. Dat er iets wordt geleerd is mooi meegenomen, maar dat is het niet het belangrijkste. Vrijdag 20 juli, vanaf 20 uur.

Salsa Workshop

Voor iedereen die gek is op swingende Latijns-Amerikaanse klanken is er deze avond een dansvloer op het Doelenplein. Met een workshop Salsa dansen èn vrij dansen. Onze DJ verzorgt een relaxte en ontspannen sfeer vol dans en beweging. Geniet van de tropische klanken, alsof je op een terrasje aan het Cubaans strand aan het dansen bent.

Door te dansen op Salsamuziek ben je er even helemaal uit en waan je jezelf met dit dansavontuur voor even in een prettige en andere wereld. Heb je de virus van de Salsa eenmaal te pakken, wil je waarschijnlijk nooit meer anders. Zaterdag 21 juli, vanaf 20 uur.

Zomerplein Concerten

De zomerconcerten komen ook weer terug. Vanaf zondag 29 juli zal er 4 weken lang op zondagmiddag de beste livemuziek te horen zijn op de terrassen van het Doelenplein. De optredens passen uitstekend bij de zomerse ambiance van het plein. Met je slippertjes aan in de zon genieten, een cocktail, een wijn en wegdromen….Of je danst mee.

Het plein met de terrassen onder de bomen, in het grind, is een geliefde locatie voor vele stadgenoten. Er wordt gerelaxt met een hapje en een drankje in een van de luierstoelen op  dit heerlijke plein. Iedere Zondag vanaf 29 juli, vanaf 15 uur.

Openlucht Cinema

In september wordt het Doelenplein omgetoverd tot een openluchtbioscoop. “Heb je zin om met je lover of je beste vriend een avondje te chillen onder de sterrenhemel, dan is het bezoek aan de Openlucht Cinema Doelenplein een must”, vertelt Jeroen, één van de organisators enthousiast’.

Drie avonden lang worden er gave films vertoond. Het zijn ‘feel good movies’, klassiekers, die de setting helemaal compleet maken. “Film kijken in de openlucht, daar komt een soort van magie bij vrij”. Tijdens de film kan je genieten van je favoriete drankje en er is natuurlijk ook popcorn. Voor een echte VIP-beleving zullen er ook nog speciale VIP-seats komen. Woensdag 5 t/m vrijdag 7 september, vanaf 2030 uur.

Jazz Festival

En alsof het allemaal nog niet genoeg is, is er ook nog het Jazzfestival. Drie dagen lang zullen de beste Jazz bands optreden, ook weer onder de sterrenhemel. Deze vakantiemaanden kunnen niet meer stuk. Vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus.