LEF Restaurant & Bar. Frans eetcafé midden in Delft. Lekker en goedkoop!
Gemakkelijk solliciteren bij LEF

We hebben altijd ruimte voor vrolijke, slimme en vriendelijke collega's met veel energie. In LEF Restaurant & Bar werken jongens en meiden die vrolijk èn hard werken. Ze doen allemaal het uiterste om de gasten een leuke ervaring te geven. Achter de schermen hebben we een toegewijd team van koks en afwassers die gepassioneerd zijn in wat ze doen.

AFWASSER

Een AFWASSER voor minimaal 2 avonden per week (vanaf 10 uur per week). Een afwasser werkt in de avonduren; de werktijden liggen tussen 17 en 01 uur (of zaterdag/zondag tussen 14 en 20 uur). Als afwasser ben je verantwoordelijk voor de vaat. Je wast de borden, kopjes, keukenmateriaal en bestek met behulp van een vaatwasmachine. Soms was je wel 400 borden op een avond. Als alles klaar is maak je de afwaskeuken en de vloeren schoon. Daarnaast kan het zijn dat je op drukke momenten de keuken assisteert met aanvullen van de voorraad en voorbereiding van desserts. Voor deze functie geldt:

  • Minimale leeftijd 18 jaar
  • Flexibel in werktijden
  • Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer

BARKEEPER

Een BARKEEPER voor minimaal 3 avonden per week (vanaf 20 uur per week). Een barkeeper staat zelfstandig achter de bar. De barkeeper maakt alle drankjes. Hoofdtaken zijn het inschenken van drankjes vanaf een barbon, schoonhouden van de bar, aanvullen, opruimen en schoonmaken. De werkdruk is hoog. Snelheid is hier de uitdaging. Daarnaast kan een barkeeper ook werkzaam zijn als drankenloper. De werktijden liggen tussen 14 en 1 uur. Voor deze functie geldt:

  • Minimale leeftijd 18 jaar
  • Minimaal HAVO/MBO opleidingsniveau
  • Flexibel in werktijden
  • Enige barervaring en op hoog tempo kunnen werken
  • Kennis van dranken
  • Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer
  • Nederlands spreken is een vereiste

BEDIENINGSMEDEWERKER

een MEDEWERKER BEDIENING voor minimaal 3 avonden per week (vanaf 20 uur per week). Een medewerker bediening bedient zelfstandig een wijk van ongeveer 10 tafels. Gasten ontvangen, bestellingen opnemen, adviseren, serveren, debrasseren en afrekenen zijn de hoofdtaken. Daarnaast kan een medewerker bediening ook achter de bar werkzaam zijn. De werktijden liggen tussen 14 en 1 uur. Voor deze functie geldt:

- Minimale leeftijd 18 jaar

- Minimaal HAVO/MBO opleidingsniveau

- Flexibel in werktijden

- Enige restaurantervaring is gewenst

- Kennis van dranken

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer

- Nederlands spreken is een vereiste

Persoonlijke gegevens
  • * is verplicht
Functies en motivate
  • * is verplicht
Beschikbaarheid
  • * is verplicht