Gemakkelijk solliciteren bij LEF

We hebben altijd ruimte voor vrolijke, slimme en vriendelijke collega's met veel energie. In LEF Restaurant & Bar werken jongens en meiden die vrolijk èn hard werken. Ze doen allemaal het uiterste om de gasten een leuke ervaring te geven. Achter de schermen hebben we een toegewijd team van koks en afwassers die gepassioneerd zijn in wat ze doen. 

---Helemaal onderaan vind je een online sollicitatieformulier---

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

een SHIFTLEADER voor minimaal 32 uur per week. Een Shiftleader coacht en werkt mee; jij bent de centrale spil die tijdens jouw shift alle werkzaamheden coördineert. Dankzij jou weten alle 4 tot 10 collega’s wat zij wanneer moeten doen. Je draagt zorg voor de uitstraling van het bedrijf, bestelt de voorraad, opent/sluit het restaurant en traint jouw nieuwe collega's. Wat vragen we van je? Vooral dat je coachen en meewerken kunt combineren en daarbij gastvrijheid altijd hoog in het vaandel hebt staan. Met jouw glimlach van oor tot oor en positieve instelling geef jij iedereen een gevoel van welkom. En dat niet alleen. Jij hebt ook de nodige bagage:

- Je hebt een flinke dosis gedrevenheid om te groeien en (nog) beter te worden als leider in het horeca-vak

- Je hebt ervaring als eerste medewerker of shiftleader bij kleinschalige horeca

- Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo opleiding

- Je spreekt vloeiend de Nederlandse taal en goed de Engelse taal

- Je kan minimaal 32 uur per week in ons restaurant werken, ook in de weekenden en op feestdagen. Dat vraagt om flexibiliteit.

Kijk hier voor uitgebreidere informatie over de vacature Shiftleader

 

een AFWASSER voor minimaal 2 avonden per week (vanaf 10 uur per week). Een afwasser werkt in de avonduren; de werktijden liggen tussen 17 en 01 uur (of zaterdag/zondag tussen 14 en 20 uur). Als afwasser ben je verantwoordelijk voor de vaat. Je wast de borden, kopjes, keukenmateriaal en bestek met behulp van een vaatwasmachine. Soms was je wel 400 borden op een avond. Als alles klaar is maak je de afwaskeuken en de vloeren schoon. Daarnaast kan het zijn dat je op drukke momenten de keuken assisteert met aanvullen van de voorraad en voorbereiding van desserts. Voor deze functie geldt:

- Minimale leeftijd 18 jaar

- Flexibel in werktijden

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer

 

een BARKEEPER voor minimaal 3 avonden per week (vanaf 20 uur per week). Een barkeeper staat zelfstandig achter de bar. De barkeeper maakt alle drankjes. Hoofdtaken zijn het inschenken van drankjes vanaf een barbon, schoonhouden van de bar, aanvullen, opruimen en schoonmaken. De werkdruk is hoog. Snelheid is hier de uitdaging. Daarnaast kan een barkeeper ook werkzaam zijn als drankenloper. De werktijden liggen tussen 14 en 1 uur. Voor deze functie geldt:

- Minimale leeftijd 18 jaar

- Minimaal HAVO/MBO opleidingsniveau

- Flexibel in werktijden

- Enige barervaring en op hoog tempo kunnen werken

- Kennis van dranken

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer

- Nederlands spreken is een vereiste

 

een DRANKENLOPER voor minimaal 2 avonden per week (vanaf 10 uur per week). Een drankenloper brengt zelfstandig alle door de barkeeper gemaakte dranken naar de juiste gasten. Hoofdtaken zijn serveren van dranken en snacks, afruimen en schoonhouden van tafels, incidenteel opnemen van drankbestellingen en het assisteren van de barkeeper met bijvullen en schoonmaken. Voor deze functie geldt:

- Minimale leeftijd 18 jaar

- Flexibel in werktijden

- Herkennen van dranken

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer

- Nederlands spreken is een vereiste

 

een ETENLOPER voor minimaal 3 avonden per week (vanaf 15 uur per week). Een etenloper brengt zelfstandig alle door de keuken gemaakte gerechten en snacks naar de juiste gast. Hoofdtaken zijn serveren van gerechten en snacks, incidenteel opnemen van drankbestellingen en het assisteren van de afwasser. Voor deze functie geldt:

- Minimale leeftijd 18 jaar

- Flexibel in werktijden

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer

- Nederlands spreken is een vereiste

Persoonlijke gegevens
  • * is verplicht
Functies en motivate
  • * is verplicht
Beschikbaarheid
  • * is verplicht