LEF Restaurant & Bar Delft. Het leukste restaurant van Delft. Frans eetcafé in het centrum
Put your alternate content here

Lichtjesavond op het Doelenplein

LICHTJESAVOND NU NOG LEUKER MET PLEIN PUBLIQUE
 
Dit jaar vindt op 9 december de eerste editie van Plein Publique plaats tijdens het grote evenement Lichtjesavond Delft. Het Doelenplein wordt die middag omgetoverd tot een sfeervol, winters pleintje met kraampjes, hapjes, drankjes en een knus terrasje met haardvuur. Voor kinderen is er een vrolijke lampionnenwerkplaats met natuurlijk Tante Paprika.
 
"Lekker even genieten, uit eten bij het haardvuur en snuffelen tussen leuke kraampjes, dat is wat ik voor ogen heb met Plein Publique", vertelt Aida Albers die het evenement organiseert. Rondom het terrasje komen verschillende soorten kraampjes te staan. Denk aan een speelgoedkraam, een kraampje met antiek en brocante of vintage accessoires.
 
Ook om te dineren is Plein Publique een goede aanrader. Er is een smulkraam waar je kaasfondue of echte wildpeper kan bestellen. Natuurlijk kan daar een lekker drankje niet bij ontbreken. Een glaasje bubbels of een wijntje is heerlijk bij de kleine hapjes.
 
En er zijn ook nog verschillende activiteiten op het plein. Zo kun je met vrienden gezellig een potje Jeu de Boules spelen. Tante Paprika is ook aanwezig. Ze is van plan om echte lampionnen te maken met de kinderen. Dus kom het allemaal beleven op dinsdag 9 december op het Doelplein in Delft.